Moyka imponerer igjen med låten As Long As You’re Here (Young Royals Remix) i denavsluttende sesongfinalen av Netflix-serien Young Royals

Den norske elektropop-stjernen Moyka er klar til å skape inntrykk på nytt når hennes Young Royals-versjon av As Long As You're Here tar midtpunkt i den aller siste scenen av Netflix-suksessen Young Royals.

Den etterlengtede sesongfinalen av tenåringsdramaet, som hadde premiere mandag 18. mars, lover et følelsesladd klimaks, underbygget av Moykas melankolske lydbilde.

Låten, opprinnelig fra hennes debutalbum The Revelations of Love (2021), har blitt nøye bearbeidet i en ny drakt for å integrere de følsomme temaene og de rå følelsene som karakteriserer serien.

Moykas unike evne til å fylle musikken med cinematisk dybde har resultert i en remix som perfekt utfyller den dramatiske arken av Young Royals, serien som utforsker temaer som LGBTQ+, familieforhold og utfordringene ved å leve et offentlig liv som ung kongelig.

Etter å ha sett den endelige scenen, fikk Moyka og hennes co-produsent Eirik Hella muligheten til å fange essensen av karakterenes reise og intensiteten i scenen. Låten i sin helhet blir brukt i scenens 03:27 lange avslutning. Resultatet er en seriefinale som etterlater et varig inntrykk på seerne – og kommer til å ta internett med storm!

Plasseringen av As Long As You’re Here (Young Royals Remix) i sesongfinalen markerer en betydelig milepæl for Moyka, og gir henne en plattform for å nå et globalt publikum og befeste sin posisjon som et av de mest spennende talentene innen alternativ popmusikk. I tillegg til denne remixen, er også hennes to andre låter Lonely og Perfect Movie Scene fra hennes album Movies, Cars & Heartbreak (2023) plassert i tv-serien. Tre låter fra én og samme artist er visstnok en ny rekord innad Young Royals-universet.

Ikke gå glipp av sesongfinalen av Netflixs Young Royals mandag 18. mars!

Slipp: 18. mars
Utgivelse: svensk/amerikanske Snafu Records
Produsert og skrevet av: Monika Engeseth, Eirik Hella

Comparte esta nota en tus redes

Más Mundo Películas